Parelle-bloggen

August 23rd, 2012 by Parelle

BB cream / En djupdykning

Hej alla läsare. Vi fick ett önskemål om att ni ville ha en mer genomgående recension av några bra BB creams. Nedan kommer ett kompletterande inlägg till det tidigare inlägget om just dessa krämer. Hör gärna av er om ni har några fler frågor.

BB cream är en blandning mellan en fuktkräm och en foundation som jobbar med att återfukta, jämna ut hudtonen, ge lyster, täcka blemmor, dölja mörka ringar under ögonen, reducera linjer och skyddar huden mot solen skadliga UV-strålar.
BB cream passar alla hudtyper, om du dock har ett specifikt problem t.ex. fet hy, torr hy eller om du söker en aktivare kräm mot linjer och fasthet bör du välja en annan produkt som är specifikt anpassad för det behovet. Alla BB creams har en väldigt naturlig täckning och funktionen är att krämen ska ge dig lite färg snarare än att den ska vara lika täckande som en foundation.
BB cream är ett alternativ för dig som vill ha en enkel hudvårdsprodukt och vill ha en naturlig fräschör.

3

Garnier Miracle Skin Perfector BB Cream
Från Garnier har du en BB cream som heter Garnier Miracle Skin Perfector BB Cream och som är ett prisvänligt alternativ. Denna finns i två olika nyanser, light och medium. Produkten återfuktar, slätar ut, ger lyster samt döljer röda partier. Garnier BB cream har även SPF15 som är ett bra solskydd. Denna produkt har även fått en utmärkelse från Swedish Beauty Awards 2012 som bästa ansiktshudvård under 275kr klassen.

De flesta som har använt denna kräm upplever att produkten känns lätt och absorberar snabbt in i huden. Krämen har en lätt fräsch doft och dessutom ger produkten ett naturligt resultat med strålande lyster.

1

 

Estée Lauder BB DayWear Dry Cream SPF35
Finns I två olika nyanser, light och medium och är en lätt kräm som passar alla hudtyper. Krämen är även idealisk för någon som lätt blir lite glansig då krämen är oljefri och balanserar talgproduktionen i huden. Den mest framstående egenskapen hos Estée Lauders BB cream är att den innehåller antioxidanter som skyddar huden mot yttre påfrestningar som fria radikaler. Krämen innehåller också ett mycket högt solskydd SPF35.

Personer som använt Estée Lauders BB cream är väldigt nöjda och upplever krämen som lätt applicerad och ger ett naturligt samt fräscht resultat. De tycker även att blanka partier hålls matta hela dagen och att doften på krämen är väldigt behaglig. Många upplever denna produkt som perfekt under sommaren.

2

 

Too Faced Tinted Beauty Balm
Denna BB cream från Too Faced jobbar med att ge dig en strålande lyster, förbättra samt jämna ut hudtonen. Denna produkt tillför fukt, är oljefri och har en anti-age funktion. BB cream från Too Faced har fyra nyanser att välja ifrån (Vanilla Glow, Cream Glow, Nude Glow och Beach Glow), och är hypoallergen vilket gör att denna produkt passar alla hudtyper även känslig hy.

Too Faced Tinted Beauty Balm är en favorit hos många konsumenter som tycker att produkten håller huden fräsch hela dagen. Ett annat plus är alla de färger som finns att välja på, någon för varje hudton. Även denna produkt ger ett naturligt fräscht och matt resultat med en lätt utjämnande effekt.

Detta är några av våra favoriter bland BB creams, hoppas att det kan vara till er hjälp när ni ska välja er BB cream.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *