Parelle-bloggen

June 29th, 2012 by Parelle

BUTIKEN/ Äntligen Fredag hos Parelle Cosmetics i Linköping

Parelle Linköping

Just nu pågår Parelles stora sommarrea i våra 30 butiker runtom i landet! Där kan du fynda bland vårens favoriter, älskvärda klassiker och även hitta sommarnyheter till nedsatt pris! Idag besöker vi Parelle Cosmetics i Linköping där det är högtryck på rean trots det dåliga vädret.

Äntligen Fredag hos Parelle Cosmetics i Linköping

Hos Parelle Cosmetics i Linköping är rean i full gång sedan i måndags, och det är troligtvis den bästa rean de har haft hittills. Bäst fynd gör man bland dofterna på reann. Du kan fynda såväl nyheter, sommardoftar som större förpackningar av dofter. Skynda dit och fynda!

Skulle du mot all förmodan missa rean i Linköping så får du hålla ögonen öppna för “Äntligen fredag!”. Varje fredag kan du hitta ett särskilt erbjudande eller aktivitet, det kan vara specialrabatt på ett varumärke eller kanske en professionell lackning med ditt nyköpta nagellack. Detta är mycket populärt hos Linköpingsborna, fler och fler uppmärksammar “Äntligen fredag!” varje vecka!

Det är i augusti två år sedan butiken öppnades i Linköping och kundskaran bara växer. Har du en gång besökt butiken är det troligt att du återvänder. Genom ett personligt bemötande med expertkunnande och ett stort intresse för allt inom skönhet kommer du bli nöjd och vilja komma tillbaka. Att du känner dig speciell och omhändertagen är viktigt för dem. Har butiken inte det du vill ha inne? Då beställer de det åt dig och ringer sedan upp när varan har kommit till butiken.

Hos Parelle Cosmetics i Linköping möter du idag fyra skönhetsexperter.  Anette som är delägare av Linköpingsbutiken älskar nöjda kunder och det intima förtroende som skapas mellan er. Att hitta den personliga lösningen för den enskilda kunden är vad som driver henne mest. Även om Anette är fanatisk i allt som har med skönhet att göra är hudvård och naglar hennes specialitet. I Linköpingbutikens behandlingsrum kan Anette ordna dina naglar och hon tycker att det är fantastiskt att se hur kunden skiner upp när hon är klar. Behandlingsrummet har rum för mer än naglar. På plats finns även en plastikkirurg som kan utföra ingrepp som exempelvis fillers och i höst kommer du även kunna boka ansiktsvårdsbehandlingar i Parelle Cosmetics behandlingsrum i Linköping.

Nästa chans att träffa specialist i plastikkirurgi!

Avni Abdiu, som är docenten i plastikkirurgi, kommer till Linköping nästa gång den 11 juli, så se till att boka en tid direkt! Han gör även fillers och botox hos Parelle Cosmetics i Linköping.

Har du vägarna förbi Filbytergallerian i Linköping bör du besöka Anette och hennes fina gäng för ett varmt och personligt bemötande samt expertrådgivning. Passa på nu under redan eller se till att pricka in “Äntligen Fredag”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *