Parelle-bloggen

September 6th, 2012 by Parelle

EXPERTEN/ 5 återfuktande favoriter för en vacker hud i höst!

4872_09_1213_01
Nu när hösten är här och kallare månader finns framför oss så är det viktigt att ta hand om sin hud lite extra, under kalla och hårda klimat blir vår hud lätt torr. Och efter sommarens soliga dagar på stranden behöver din hud också rejält med återfuktning, särskilt om du önskar att behålla din härliga bränna. Så här kommer fem av våra återfuktande favoriter som du kan skämma bort din hud med. Hoppas du hittar en favorit bland dessa!
5034113_5

24 hour Moisturizing Body Lotion från Nuxe

I praktisk pumpflaska kommer denna lotion med mild och god doft av mandel och apelsinblomma. Det är en skön creme som går snabbt in i huden och mjukar upp utan att kännas kladdig. Resultatet blir en bebismjuk känsla som håller i sig länge!

lancome-baume-corps

Baume Corps 3-Rose Harmony från Lancôme

En mild och behaglig doft av bulgarisk ros. Den lena cremen med sheasmör smälter in i huden på ett kick och lämnar den direkt underbart mjuk och smidig. Den romantiska tuben gör sig dessutom fin på badrumshyllan.

 

Elizabeth Arden Beauty Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant 50ml

Eight Hour Cream från Elizabeth Arden

Denna bästsäljare har en kraftigt tjock konsistens som är förvånande lätt att smörja in sig med. Den innehåller sheasmörolja som hjälper till att återfukta huden i åtta timmar och cremen passar utmärkt för torr hud. Den berömda cremen kan även användas till hudirritationer, sårskador, spruckna läppar och mycket mer.

large

Système från Decléor Paris

Decléor doftar underbart och därför är det njutningsfullt att smörja in sig med lotionen. Konsistensen är mjuk som silke och den vita färgen gör den än mer lockande att använda. Lotionen innehåller bland annat kokosolja som hjälper till att återfukta huden rejält och ger dig ett resultat som varar länge.

lait-corporel_1

Lait Corporel från Biotherm

Doftar ljuvligt med en fräsch citrusdoft som dröjer sig kvar länge på huden. Oliv- och sojaoljan som finns bland ingredienserna är bra naturliga återfuktare. Den lätta och mjölkiga konsistensen är enkel att applicera och den smälter snabbt in i huden.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *