Parelle-bloggen

September 12th, 2012 by Parelle

EXPERTEN/ 6 steg till höstens hetaste ögon!

feed
I höst är det dramatiska, intensiva och kattliknande ögon som förför i rusket och regnet. Här kommer sju steg på hur du kan lägga den perfekta makeupen i höst. Experimentera gärna med röda och lila nyanser för en ännu trendigare look.
1. Börja med att lägga en ljus skugga över hela ögonlocket och upp till ögonbrynen. Lägg sedan en ännu ljusare skugga i innervrån av ögat och arbeta försiktigt ut mot mitten på ögat.
2. Rama sedan in övre fransraden med en intensivt svart kajalpenna, och avsluta med en liten svans som pekar lätt uppåt.
3. Fortsätt med undre fransraden och upprepa samma prusidur.
4. Skugga sedan försiktigt ut kajalen genom att sudda ut de hårda linjerna med hjälp av en liten makeupborste. Använd mjuka rörelser och arbeta dig utåt för att skapa en fin kontur.
5. Applicera sedan en mörk skugga längs formen på ögongloben för att rama in ögat. Arbeta från yttre kanten av ögat och arbeta dig inåt ögonvrån.
6. Applicera slutligen en färgad ögonskugga, i detta fall röd, i yttre kanten av ögonlocket och tona ut den vid mitten av locket. Avsluta med en volymmascara för ett ännu mer dramatiskt uttryck!
Matcha gärna dina ögon med ett neutralt ansikte och nakna läppar. Varför inte sätta upp håret i en stram knut? Du har nu en förförisk och dramatisk blick som passar perfekt vid höstens alla festliga tillfällen! Lycka till.

 

Kommentarer

2 Svar till “EXPERTEN/ 6 steg till höstens hetaste ögon!”
  1. marie tilly says

    bra intresserad vill ha mer info om produkter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *