Parelle-bloggen

August 15th, 2012 by Parelle

EXPERTEN/ Fyra smarta produkter att packa i skolväskan inför terminsstarten!

232920611947546581_qdjf9wci_f

Snart är det dags för skolstart igen! Eller kanske har din nya termin precis startat, och hemuppgifter och stressiga scheman fyller dig vardag tillsammans med möten med nya människor och aktiviteter med klasskamrater du inte talat med på hela sommaren. Vi har plockat ut fyra smarta produkter för dig inför terminsstarten, som kan vara bra att ha nu när den stressiga och aktivitetsfyllda hösten står framför dig!

Concealer

I vårt stressiga samhälle är tidiga ålderstecken, mörka ringar och svullnader under ögonen vardagsmat. En snabb och smidig problemlösare är den smarta concealern. Du får en felfri hy, och en ungdomligare och välmående look på några sekunder. Men kom ihåg att alltid ta väl hand om dig själv och din hud, både utifrån och inifrån, det är du värd. Yves Saint Laurent Touche Eclat är en concealer vi varmt rekommenderar.

s1120799-main-Lhero

 

Torrschampo

Om du aldrig har använt torrschampo tidigare, är den här dagen den första i ditt nya liv. Det kan ibland vara svårt att få vardagen att gå ihop, och att tvätta håret kan vara en av de saker vi tvingas hoppa över en stressig måndagsmorgon. Känner du igen dig? Bli kompis med det fantastiska torrshampot! Ingenting annat har förmågan att förvandla ditt otvättade hår och göra det så rent och fräscht som det, vi lovar.

Rött nagellack

Vad livar inte upp en outfit mer, eller minst sagt en tråkig höstdag, om inte ett härligt färgsprakande nagellack? Och om vi kunde så skulle vi gärna byta nagellack lika ofta som underkläder. Ibland är det dock svårt, oavsett hur trogna vi är våra naglar, att ägna dem lika mycket tid som vi önskar. Ett klassiskt rött nagellack kommer aldrig att gå ur stil, och funkar till det mesta, oavsett ålder, tillställning eller outfit. Så att investera i ett hållbart och tidlöst rött lack är rätt väg att gå för dig som har mycket annat som ska hinnas med, och inte alltid hinner måla naglarna en fredagseftermiddag innan festen. Ett lack vi gillar extra mycket är Really Red från Essie, ett varmt rött nagellack med lång hållbarhet och fin finish.

13269959

Signaturdoft

Oavsett om du börjar i en ny klass, eller är välkomnar ditt sista studieår, så är det alltid nya människor man möter i skolan. En signatur doft som påminner andra om dig, kan vara en av de saker som får nya människor du träffar att komma ihåg dig bättre. Tänk på det som ditt visitkort! Doftsinnet är vårt starkaste sinne, och en signaturdoft gör mer intryck än du tror. Flowerbomb från Viktor & Rolf är en härligt söt doft och en riktig favorit hos många tjejer, som kanske även skulle passa dig?

132770_1

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *