Parelle-bloggen

August 10th, 2012 by Parelle

FRÅGA EXPERTEN/ Har sommarnätterna lämnat spår under dina ögon? Det finns en lösning på det!

2a37b159e07edc97_148457327.preview

 

Visst, det är sommar – den tid på året då de flesta av oss får en chans att fly på semester eller åtminstone tillbringa våra helger med koppla av på stranden. Men det är också den tiden på året för bröllopsfester, långa resor, och alltför många lyckliga timmar av drinkar och fruktiga cocktails. Alla dessa faktorer bidrar lätt till mörka ringar och påsar under ögonen. Här kommer några smarta lösningar på hur du kan motverka detta!

Kyla ner

Investera i en bra ögoncreme som kyler och lugnar den känsliga huden runt dina ögon. Du kan också välja en bra vårdande mask för ögonområdet. Applicera den efter att du stigit ur duschen och låt den verka medan du äter frukost, klär på dig och bäddar sängen, sedan är svullnaderna så gott som borta.

Koffein

Leta efter en ögonkräm som innehåller koffein eller vitamin K, det stärker blodkärlen i huden och minskar svullnader. En creme vi varmt rekommenderar är Clinique All About Eyes.

Hydrera

Någonting som också kan vara bra att investera i är en återfuktande creme som verkar under tiden du sover. Då lugnas ögonen efter dagens aktiviteter och du vaknar upp med ett välmående ögonområde. Placera gärna ögoncremen på nattduksbordet, då glömmer du inte att applicera den. Att ta hand om den känsliga huden är A och O om du önskar att minska mörka ringar och svullnader.

Beige Eyeliner

Skaffa en ny kamrat som får hänga med i handväska. Innan du applicerar din makeup, klä insidan av ögonen med en beige penna. Det lyser uprp dina ögonvitor på ett naturligt sätt och du får en klar och vaken blick.

Lycka till!

Bild lånad från bellasugar.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *