Parelle-bloggen

July 11th, 2012 by Parelle

GÄST/ Anna Wiklund fixar sommarhåret!

anna wiklund

Stilbloggaren Anna Wiklund vet hur man fixar ett romantiskt sommarhår året om, och många är vi som blir lite avundsjuka på hennes blonda svall när hon vardag postar bilder på hennes lockar och som lyfter hennes bohemchica outfits. Idag tipsar hon oss om hur vi kan få sommarhår som hennes!

Hej vackra Anna,

Du utstrålar sommar-romantik året om! Vilka är dina bästa tips för att känna sig som en sommardag?

Men vad snällt sagt! Jag tror att det handlar väldigt mycket om färger samt detaljer så mitt bästa tips är att satsa på mycket ljusa färger och detaljer som gör det där “lilla extra”. Som ett fint hårband, vackra smycken och väskor som gör din outfit lite roligare. På vintern har många en tendens att bära väldigt mycket svart och utesluta accessoarer men jag gör tvärtom och då tror jag att min stil uppfattas väldigt somrig och romantisk, trots att det är vinter!

Håret kan vara besvärligt att hålla vackert på sommaren, vilka är dina favoritfrisyrer såväl för stranden som för sommarkvällarna?

Personligen tycker jag att håret är som vackrast på sommaren men det gäller att skydda det så på stranden satsar jag oftast på en knut eller lös snedfläta samt hatt eller sjal. Det blir väldigt “beach”-chict och skyddar samtidigt håret mot den värsta solen. På kvällen kör jag helst på stora lockar med mycket volym upptill och ett tips är att inspireras av vackra Brigitte Bardot i sommar! Hon var en mästare på vackra frisyrer och de håller än, särskilt på sommaren!

Har du några favoritprodukter som du inte kan vara utan?

Oja! Nu på sommaren använder jag Sachajuans silverschampo minst en gång i eckan för att tona ner de gula tonerna i mitt hår och så använder jag Toni& guys torrschampo mellan tvättarna. På så vis kan jag få ner hårtvättarna till 2 gånger i veckan och slipper slita lika mycket på håret!

 

Har du några egna tips till det perfekta sommarhåret? Kommentera gärna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *