Parelle-bloggen

July 9th, 2012 by Parelle

GÄST/ Nagellacksnörden Pamela

Pamsan Juni-12 01

På vår resa mot nordens största skönhetssite genomsöker vi Sverige efter nördar som älskar skönhet! I bloggvärlden finner vi många bloggare som bara har skönhetsprodukter på hjärnan och en av dem er Pamela som fullkomligt älskar nagellack. I hennes blogg hittar du ett nytt lack nästan varje dag! Vi har passat på att ställa några frågor till Pamela och bett henne komma med några tips inför sommaren. Känner du igen dig i henne?

Hej Pamela,

Har man besökt din blogg vet man att du är helt galen i Nagellack! Hur uppstår en sådan fascination?

Jag tror att det är en kombination av samlarmani och att jag älskar färg och skönhet. Det började ganska försiktigt med några lack i svart och nude men intresset exploderade och snart hade jag skaffat mig en rejäl samling med gröna, blå, glittriga och skimriga lack. Nu försöker man hänga med i alla kollektionssläpp och trender. Ytterligare en sak som gör att det är roligt med nagellack är nog alla dessa bloggar som finns och gemenskapen som uppstått mellan alla nagelacksfantaster. :)

Min blogg handlar kort och gott om nagellack. Jag visar och skriver om nagellack. I dagsläget är bloggen inte så personlig men jag försöker hålla texten personlig och skriver ärligt vad jag tycker om varje lack.

Hur ofta byter du nagellack?

Kan jag, så byter jag lack varje dag annars blir det varannan dag. Jag byter så ofta jag kan, helt enkelt. :)

Vilket är ditt bästa nagellacksminne?

Nu har jag funderat länge och väl men jag har verkligen inte kommit på något speciellt minne. Det jag i så fall kommer att tänka på är nog den första leveransen av Nfu Oh-lack. Dessa hade jag suktat efter länge p.g.a. flaskans form och så klart även innehållet.

Har du något favoritmärke?

China Glaze är favoritmärket nummer 1, tätt följt av Zoya, OPI och Orly.

Vilka är dina bästa tips för sommarnaglarna?

I sommar ska man ha färg, färg, färg. Gärna så lysande som möjligt. Neoner är ju underbart till solbränd hud. Passa även på att använda holografiska lack när solen är framme.

Orly - Glowstick över vitt 01

Är du också en bloggande skönhetsnörd med blogg som vill berätta mer om din passion? Skriv en kommentar nedan så hör vi av oss med frågor!

Bilderna tillhör Pamela.

Kommentarer

2 Svar till “GÄST/ Nagellacksnörden Pamela”
 1. AnnaKaize says

  You go girl! Älskar din stil, men det vet du redan :)

 2. Amanda says

  Hej! Skulle du kunna mejla mig om vart du köpte det där nagellacket? Det var så sjukt snyggt!
  amanda0043@hotmail.com
  Mvh
  Amanda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *