Parelle-bloggen

September 29th, 2012 by Parelle

Gäst / Parelle lägger makeup för Kalmar Fashion Runway

Bloggerskan Anelle jobbar på Parelle i Kalmar och är dagens gästbloggare. Hon berättar om sin dag på Kalmar Fashion Runway. Här hör du hennes berättelse:

Modeller, frisörer, kläder, kaos och Parelle Kalmar fanns på plats backstage den tidiga lördagsmorgonen då Kalmar Fashion Runway ägde rum. Fyra makeupartister från butiken sminkade modellerna till visningen där bland annat Lars Wallin fanns på plats.

 

make

När vi anlände på morgonen var alla spända och taggade på det som väntade; Ett pressat sminkschema och ett välfungerande teamwork. Det är de som är det roligaste; Stressen.

IMG_20120924_093745

Vi sminkade tillsammans 37 modeller från klockan 08:00 på morgonen. Klockan 13:30 var alla färdiga för visningen som började klockan 14:00. Tre sminkningar hade Emelie, chef och ägare på Parelle Kalmar förberett. En mer vågad gröntonad sotning till hårmodellerna från Åbergs frisörer och två till resterande modeller som gick för butiker i Kalmar. Här gällde tunna skira baser, lätt pudrade och rosiga kinder, kombinerat med ett lätt sotat öga. Den perfekta höstlooken helt enkelt.

Untitled-2

Tydliga anvisningar, genomgångar och ett klockrent teamwork gjorde att dagen flöt på underbart bra. Med ömma fötter och värkande rygg kan jag säga att resultatet blev fantastiskt bra!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *