Parelle-bloggen

October 19th, 2012 by Parelle

RESAN/ Hälsa vår nya bloggare välkommen!

Vi har fått en ny bloggare hos oss! Hon heter Avilin Persson, är 24 år och kommer närmast från studier på Berghs School of Communications i Stockholm. Hon kommer jobba med bland annat vår Facebook-sida, Instagram och så bloggen såklart. Hennes första inlägg ser ni nedan och det är ingen slump att det handlade om just naglar.

– Jag är helt besatt av naglar och vad för olika kombinationer och tekniker man kan använda. Så det kommer ni säkert se mycket av båda här och på Facebook och Instagram. Men självklart kommer allt som vi gör och säljer på Parelle att avhandlas. Tänkte även bjuda på lite tips och trix som kan kopplas till skönhet och hudvård. Till exempel har Nordiska Museet öppnat en utställning om hår idag som jag är väldigt sugen på att besöka. Ett tips för er som bor i eller ska besöka Stockholm! Annars känner jag mig väldigt peppad på att följa med Parelle på den här fantastiskt roliga resan mot lanseringen av Parelle.se. Kommer bli grymt!

243185_10150187397541850_6523143_o

 

Så säg gärna något snällt till Avilin i kommentarerna och ta väl hand om henne. Finns det något ni är extra intresserade av att hon ska blogga om?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *