Parelle-bloggen

April 5th, 2013 by Parelle

Kate Ryan och Robin Stjernberg på Top Model Event!

Ingen har väl undgått låten “Beacause of youuuuuuu” med Robin Stjernberg- allas vår överlyckliga schlagerfestivalvinnare? Förhoppningsvis har du även hört Kate Ryan med t ex låten “Voyage voyage” ett antal gånger genom åren?

Nu är det officiellt att de båda uppträder på TOP MODEL EVENT  den 26-28 april på Münchenbryggeriet! Vilken fest va?!

Uppträdanden varvas med skönhetsupplevelser, modevisningar, tävlingar och en massa andra aktiviteter. Koreograf för modevisningarna är Peter Andersson, en av Sveriges främsta med bland annat Stockholm Fashion Week på meritlistan. Allt kommer att kännas väldigt lyxigt och vara extremt proffsigt och kul!

– Vad kan vara bättre för målgruppen än att unna sig en helg med kostnadsfria behandlingar, shopping till riktigt bra priser, skönhetstips, intervjuer med toppmodellerna och se stora artister samtidigt som du umgås med ditt tjejgäng, säger Marita Hammervold, VD på Subito som är med och producerar eventet.

Och vi på Parelle håller med! Missa inte oss i vår monter där du får en personlig kostnadsfri doftkonsultation, doftprover, makeuptips och skönhetsinspiration! Det kommer bli en riktig skönhetsfest!

Det finns biljetter till lördag och söndag den 27-28 april kvar (och vi lottar dessutom ut biljetter till VIP kvällen den 26 april i vår tävling här på bloggen!). Du kan köpa dina biljetter till Top Model på Ticnet.nu

Hoppas vi ses där!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *