Parelle-bloggen

July 2nd, 2012 by Parelle

LOOK/ Tuffa Isabelle!

Isabelle Parelle

Hej Isabelle!

Vad är skönhet för dig?

Jag ser skönhet som ett slags sinnestillstånd. Skönhet är så subjektivt och alltid ”in the eyes of the beholder”, alla tycker olika. Huvudsaken är att man trivs i sig själv, då utstrålar man självsäkerhet och naturlig skönhet.

Skönhet kommer faktiskt inifrån. När jag tar hand om mig själv, tränar regelbundet, äter tillräckligt med vitaminer och antioxidanter, sover ordentligt och har kul så mår jag mycket bättre. Och då syns ju det på utsidan.

Vilka är dina bästa tips för att känna sig vacker?

För mig personligen tycker jag det är viktigt att vårda min hud och mitt hår, och jag ger gärna det lite extra kärlek. När jag känner mig fin i håret och har en välmående hud så kan jag i princip slänga på mig en svart sopsäck och känna mig grymt snygg och fräsch ändå.

Jag tycker också om att dofta gott och har äntligen hittat en parfym som jag verkligen trivs i. Att hitta min signaturdoft har varit lite som att hitta sig själv.

Slutligen ska man inte glömma hur viktigt det är att ta hand om sig själv. Gör det du mår bra av, unna dig något du känner dig fin i och umgås med människor som du har kul med!

Har du någon favoritprodukt?

Just nu använder jag Biotherm Aquasource, en ansiktscreme som har förvandlat min trötta och gråa vinterhy till en hud full av energi och lyster. Den sveper verkligen över ansiktet som en fuktslöja och ser till att kontrollera fuktbalansen hela dagen. Jag är frälst och vågar inte pröva något annat!

För håret använder jag Redken Extreme shampoo och balsam. Det är en vårdande serie som hjälper till att återställa och återuppbygga skadat och slitet hår. Eftersom jag har utsatt mitt hår för värmetänger och otaliga mängder av hårfärg så passar dessa perfekt för mig. Mitt hår har verkligen blivit starkare och det ser mycket friskare ut. Sedan är det lent och doftar äpplen också, ett plus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *