Parelle-bloggen

August 23rd, 2012 by Parelle

Mascaran Hypnôse Star – Lancômes nya recept till ren glamour och förföriska fransar.

Lancome Star Metro annons 200x190 HR

Lancômes nya mascara Hypnôse STAR ger ordet glamour en helt ny innebörd och överraskar med en förförisk lek i rampljuset. Genom att sammanföra två glamorösa ikoner, den animerade filmens hjältinna Betty Boop och hennes karaktäristiska flirtiga glimt i ögat, tillsammans med supermodellen Darias intensiva blåa blick, ger mascaran dig en förtrollande blick som genast drar uppmärksamheten till sig.

daria2

daria4

Hemligheten bakom den nya stjärnmascaran är en superavancerad borste och en effektfull Black diamond-formel, en ny formel av mineralpigment med ljusreflekterande oljor, som ger en intensiv svart färg som fångar ljuset och ger dig glänsande ögonfransar. Mascarans unika borste säkerställer att en perfekt mängd mascara täcker varje frans från rot till spets, samtidigt som den separerar dina fransar i en vacker, perfekt böjd form.

daria

Hypnôse STAR ger dig gnistrande svart volym och en glamorös hållbar böjd effekt som ger fylliga, perfekt separerade ögonfransar och en oemotståndlig blick. Hypnôse STAR mascara är skapad för strålkastarljuset och röda mattan, en sann Hollywood-accessoar som alltid bör finnas i varje kvinnas ägo.

Många av oss drömmer om mirakelmascaran som ger oss de där glamourösa och täta fransarna, trollbindande långa och fulla av volym. Vi alla har olika typer av fransar, och att hitta den perfekta mascaran som passar just dig kan vara ett heltidsprojekt. Hemligheten är att hitta en mascara som gör det allra bästa av just dina ögonfransar, som lyfter fram dina fördelar, och förbättrar dina nackdelar. Har du täta och fina ögonfransar kan det till exempel vara en god idé att sikta in sig på en mascara som fokuserar på längden. Har du redan långa vackra fransar kan du istället leta efter en mascara som ger volym. Vi på Parelle ger dig gärna rådgivning, så att du kan hitta den mascara som framkallar din allra mest dramatiska och intensiva blick. Välkommen att titta in i någon av våra butiker! Just nu får du en necessär med hudvård värd 940 kr när du handlar valfria varor från LANCÔME för 750 kr i någon av våra butiker. Gäller så långt lagret räcker. Välkommen in!

Parfumeri-L-GWP

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *