Parelle-bloggen

July 17th, 2012 by Parelle

PARELLE-RESAN/ Idag välkomnar vi vårt senaste tillskott Julia Granath!

Parelle Julia Granath

Julia Granath är vårt senaste tillskott här på Parelle och från och med nu kommer hon att följa med oss på resan till att bli sveriges mest personliga butik på nätet. Julia har tidigare arbetat med internetmarknadsföring och e-handel inom mode och här på Parelle kommer hennes fokus ligga på sociala medier, lojalitetsprogram och mycket mer. Vi ser mycket fram emot att få jobba med henne!

Hur kommer det sig att du började arbeta inom E-handel?

Jag har alltid haft ett stort intresse för sociala medier, trender och internetmarknadsföring. Och när jag fick erbjudandet att arbeta som webshop-manager på en webshop inom mode så kunde jag inget annat än att tacka ja.

Vad har du för utbildning?

Jag har läst ekonomi, teknik och designprogrammet med fokus på marknadsföing. Denna bredd inom olika områden kommer jag ha stor nytta av i min nuvarande tjänst.

Vad kommer din roll på Parelle att vara?

I uppstartsfasen kommer jag att hjälpa till med uppbyggandet av vårt nya lager för E-handeln. Därefter kommer mitt fokus vara kundklubben, sociala medier och internetmarknadsföring.

Vad var det som lockade med att följa med på Parelle-resan?

Jag har alltid intresserat mig för internetmarknadsföring och E-handel på grund av att det är en så föränderlig branch som ständigt utvecklas. Sedan är Parelle ett otroligt intressant varumärke med mycket historia och kunskap. Med denna tyngd i bagaget kan resan med Parelle inte bli annat än lyckad och det är klart att jag vill vara med på den resan.

Vilken produkt kan du inte leva utan?

Ansiktscremen Active Moist från Dermalociga, en oljefri ansiktscreme med botaniska extrakt som jämnar ut hudstrukturen och håller vad den lovar.

Hur ser din vardagsmakeup ut?

För mig är det viktigt att min makeup känns fräsch och håller hela dagen, utan att jag behöver bättra på den. Min räddning är ID Bare Minerals foundation och solpuder. Produkterna ger mig en naturligt lyster, håller hela dagen och som pricken över i:et så innehåller dem solskyddfaktor 15.  Jag rundar av min makeup med favoritmascaran sedan flera år, Max Factors False Lash Effect Mascara.

Hur ser din festmakeup ut?

Eftersom att jag lägger lite tid på min vardagsmakeup så lägger jag gärna lite extra tid på min festmakeup. Jag låter ögonen stå i centrum genom att lägga en snygg svart sotning på ögonen och avsluta med en neutral färg på läpparna.

Vilken är din favorit bland sommardofterna?

Just nu är favoriten CLEAN Fresh Laundury. Den ger en lätt och ren doft som får dig att lukta nytvättad.

Vilken är din hårvårdsfavorit?

Jag har ett typiskt skandinaviskt, tunt hår som får utstå en hel del färgning och föning. Därför är det viktigt för mig att ha ett bra skydd, schampo samt balsam. Kerastase gröna serie Resistance, för fint och tunt hår, passar mitt hår perfekt och ett litet plus i kanten är den goda doften.

Vi välkomnar varmt Julia till Parelle-familjen och hoppas att hon kommer trivas här hos oss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *