Parelle-bloggen

October 5th, 2012 by Parelle

PARELLE-RESAN/ Vad vill du se i vår nya onlinebutik?

284368_424908040900669_1809411166_n
Snart har vår resa nått sitt mål, och i november är det dags att slå upp dörrarna och välkomna er in i vår onlinebutik – en liten värld av kärlek, expertis, passion och främst av allt skönhet. Resan har varit ett riktigt äventyr och oj, vad roligt vi har haft på vägen. Men resan är inte slut än. Därför vill vi fråga er vad ni önskar att se i vår onlinebutik. Vad har ni för favoritmärken och produkter? Vi är här för att tillfredsställa era önskningar och göra ert besök hos oss till det allra bästa. Så tveka inte att dela med er av era tankar och önskemål!

Trevlig helg!

 

Kommentarer

6 Svar till “PARELLE-RESAN/ Vad vill du se i vår nya onlinebutik?”
 1. Ulrika says

  Jag skulle vilja att ni tog in Sisley. Jag älskar deras Parfymer

 2. Hej :) jag älskar madaras produkter, kanske vore något?

 3. Hittar ingen onlinebutik?

 4. Peter Dilewood says

  Instämmer om MÁDARA Cosmetics, när jag bodde i London så använde dels jag och min killkompisar MÁDARA rengöringsfoam, grym produkt. Överhuvudtaget, tycker jag det satsas för lite på killar Sverige….

 5. gunnel says

  Jag skulle vilja ha en parfym med bara citrondoft

 6. Hanna Skoog says

  Jag skulle vilja ni tog in Chanel N`5 för den har ja inte sett ni har…:( Älskar den doften ala Marilyn Monroe som är gudinnan i mitt liv hihi <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *