Parelle-bloggen

July 30th, 2012 by Parelle

PARELLE-RESAN/ Vår vackra medarbetare Jessica pratar om skönhet!

Jessica_parelle_resan_medarbetare

Jessica är en av våra härliga skönhetsjunkies här på Parelle, och hon har arbetat i en av våra butiker i ca 6 år. Nu är hon medpassagerare på vår Parelleresa och kommer att vara ansvarig för vår kundtjänst i framtiden. 

Vad har du för erfarenheter sedan tidigare?

Jag har arbetat i kosmetik-branchen i ca 18 år, så jag har jobbat på lite olika ställen. Jag började att jobba på ett parfymeri, Kim`s Parfym som låg på Norrmalmstorg, där jag var i några år. Efter det började jag jobba för Chanel, vilket var väldigt spännande. Sedan var det dags att prova på att jobba för ett norsk företag som heter Esthetique, där hade jag hand om allt ifrån att ta hand om kunder till inköp. Efter det jobbade jag på Debenhams och var ansvarig för alla deras dofter och aktiviteter. Slutligen började jag arbeta hos Parelle Cosmetics i Kista, och har stannat kvar inom företaget sedan dess.

Vad var det som lockade med att följa med på Parelles nya resa?

Eftersom jag har arbetat i branschen under många år så är det här någonting nytt och spännande för mig. Jag tror att det behövs en E-handel som blir lite mer personlig, och där kunden kan få ordentliga tips och råd och professionell hjälp.

Vad är skönhet för dig?

För mig är skönhet väldigt brett, det kan vara så mycket. Jag tror att man blir vacker om man är trygg i sig själv och tar hand om sig på bästa sätt. Alla kan plocka fram både sin yttre och inre skönhet.

Vad är dina bästa tips för att känna sig vacker?

Jag tycker att det är jätte härligt att unna sig en lyxig ansiktsmask när du vill ha något extra för din hy. Cellular Performance Hydrachange Mask är en underbar fuktighetsmask från Kanebo. Man känner direkt att huden blir mjukare, smidigare och får mer liv och lyster. Sedan blir jag alltid lite gladare när jag tittar ner på mina händer och ser fina naglar som är målad i någon härlig färg. Om du vill hitta ett bra nagellack kan jag rekommendera Vernis in Love från Lancôme som har en bra pensel och är ett riktigt hållbart nagellack.

Vilken skönhetsprodukt kan du inte leva utan?

Jag kan inte leva utan Sensai by Kanebo’s rengöringsprodukter. De passar min hudtyp perfekt och jag känner mig ordentligt ren och huden känns fräsch efteråt.

Kommentarer

En kommentar till “PARELLE-RESAN/ Vår vackra medarbetare Jessica pratar om skönhet!”
  1. Snygg make-up!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *