Parelle-bloggen

October 3rd, 2012 by Parelle

SKÖNHET/ Välkommen in i vår skribent Isabelles badrumsskåp!

Parelle_favoriter_hösten_badrumsskåpet_skönhet_produkter

De här är de skönhetsprodukter som jag använder och tycker allra mest om just nu!

1. Redken erbjuder ett brett sortiment med fantastiska hårvårdsprodukter, och deras serie Extreme är fantastisk. Särskilt nu efter sommaren, då mitt hår tagit mycket skada av yttre påfrestningar, så hjälper det mitt hår att hitta tillbaka till sin hälsosamma och friska form igen. Mitt hår blir behandlat och bearbetat på djupet, och lämnas mjukt och lent. Bara doften av söta äpplen gör dessa pärlor värt sitt pris. Som komplement använder jag All soft, en hårinpackning som mjukgör extra och gör mitt hår oemotståndligt lent. Jag kan inte sluta att dra fingrarna genom det!
2. Något som jag alltid ser till att ha i handväskan är Badger Balm for Hardworking Hands, ett organiskt balsam för händerna som effektivt läker spruckna och torra händer. Superbra för mig som har problem med torr hud, särskilt nu när den kyliga hösten lämnar mina händer nariga och torra.
3. Till vardags använder jag Definicils Mascara från Lancôme. Mascaran ger en perfekt balans av längd, separation och volym – ett naturligt intryck med riklig svärta och felfri look.
4. Jag älskar klassiskt vinröda och diskreta ljusbruna nagellack på hösten, men när jag vill ge mina naglar en extra twist så är detta nagellack från Depend ett självklart alternativ. Det silvriga
metalliska nagellack lägger sig som en heltäckande mantel över naglarna, och det ser ut som om jag har doppat mina naglar i rent silver. Det håller länge, är enkelt och applicera – men det bästa av allt är att det är lika billigt som det ser dyrt ut! Alltså väldigt prisvärt och oerhört snyggt.
5. Jag har sagt det förr, och jag säger det igen – och igen. Biotherm Aquasource måste vara en av de få produkter jag prövat som jag numer inte kan leva utan. Denna återfuktande ansiktcreme har en underbart lätt konsistens som snabbt absorberas av huden, hjälper till att stärka, kompensera för förlusten av fukt och bibehåller en optimal fuktnivå hela dagen. Och ja, min hud har blivit i stort sett felfri av den här favoriten.
 6. Ett annat måste som i stort sett hänger med i väskan varje dag är Kiehl’s Lip Balm #1, och den är verkligen nummer ett. Oavsett vilken årstid så har mina läppar en tendens till att torka ut. Den här lilla tuben innehåller allt som mina nariga läppar behöver för att temporärt återhämta sig och skyddar dem effektivt mot kallt, torrt och hårt väder.
7. Sist men inte minst, min signaturdoft Alien från Thierry Mugler. En helt fantastisk doftblandning av trä och amber. Den är vibrerande och kraftfull, förtrollande och mystisk. Jag skulle egentligen säga att detta är mer av en kvällsdoft, men då jag trivs i lite tyngre dofter så använder jag den dagen runt. Denna väldigt speciella och karaktäristiska doft kan vara svår att bära, men om du har vägarna förbi en parellebutik – tveka inte att gå in och dofta på den. Jag lovar att den kommer göra intryck!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *