Parelle-bloggen

July 12th, 2012 by Parelle

TREND/ 3 spaningar vecka 28

Eftersom vi älskar allt som har med skönhet att göra vill vi dela skönhetsnyheter från världen över med er! Här är några av våra spaningar från vecka 28.

Kirsten Stewart för Balenciaga

Kirsten Stewart Balenciaga

Den moderna, färgstarka och ändå sexiga kvinnan Kristen Stewart personifierar Balenciagas nya doft Florabotanica som kommer lanseras under hösten 2012. Denna blommiga doft tar Kirsten ett stort steg från karaktären Bella och vampyrerna i Twilight-serien och kommer istället närmre hollywoodstjärnans riktiga jag.

Är detta en doft ni skulle vilja hitta i vår kommande e-handel?

Chanels naglar för Höst/Vinter 2012-2013

chanel naglar nagellack

När Chanel i förra veckan presenterade sina kollektioner för höst/vinter 2012-2013 drogs inte bara ögonen till de fantastiska klädkreationerna utan även till naglar och makeup. Vi tycker dessa naglar är helt magnifika! Du kan själv kopiera dem genom att använda Chanels nagellack Le Vernis i färgen May, nytt för i år, samt addera ett silverlack (Tyvärr fanns detta silverlack från bilden ovan endast som begränsad utgåva år 2007).

Ett hett tips för att lyckas få till den vackra inramningen av naglarna, även om du känner dig skakig på handen är att ta hjälp av en helt vanlig liten tejpbit som du placerar på nageln och sedan drar bort. Våga prova!

chanel_2012

chanel makeup

YSL släpper en makeup-serie endast för Facebook-fans

yves-saint-laurent-facebookFör att primera sina Facebook-fans släpper Yves Saint Laurent nu en makeup-serie som endast finns tillgänglig för de mest hängivna Facebook-fans. Bara de äkta YSL-nördarna har chans att norpa ett exemplar, så skynda att gilla Yves Saint Laurent Fragrances & Beauty på Facebook !

Detta kanske vore något vi borde göra för er Parelle Cosmetics-fans? Vad skulle ni isåfall vilja ha?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *