Parelle-bloggen

July 11th, 2012 by Parelle

TREND/ bareMinerals nya innovativa serie är här!

bareMinerals Ready har äntligen hittat till Sverige och vi på Parelle tycker inte att det är en dag för sent! Deras nya innovativa serie levererar vårdande och kompakt makeup som arbetar långsiktigt på huden. Produktserien består av en rad ögonskuggor, rouge, bronzer och vail – alla med vårdande och ålderförebyggande egenskaper. Vi på Parelle har varit på pressvisning av deras nya serie och kan inte vänta tills vi får lägga vantarna på alla produkter! Läs mer om dem här:

Parelle bareMinerals ready

Varje produkt i Ready-serien har sin egna unika kombination av marina extrakt och oljor, noga utvalda efter respektive användningsområde, så att du kan få ett optimalt resultat. Produkterna ska ge dig en hållbar makeup som varar i upp till 8 timmar och ge dig en hud som både känns och ser silkeslen och mjuk ut.De solida produkterna är inte som traditionella ”pressade” produkter som tillverkas genom uppvärmning följt av nedkylning. Denna process kräver bindemedel i produkten och i många fall utfyllare som ger produkten sin fasta konsistens. bareMinerals har utvecklat ett sätt att uppnå en kompakt konsistens utan att behöva använda sig av uppvärmningsprocessen och har tagit kompakt smink till en helt ny nivå. Varje produkt liknar ett pulver, men känns som en kräm, för att leverera en vackert smidig tillämpning av ett hållbart färgresultat tillsammans med otroliga egenskaper som förnyar och vårdar din hud.

Genom deras egna pattenterade SeaNutritive Mineral Complex, en unik kombination av välgörande mineralrika alger och tång, noga utvalda kallpressade oljor och naturliga pigment får produkterna en fast konsistens utan att man behövt tillföra syntetiska tillsatser. Formel innehåller inga parabener, bindemedel, fyllmedel eller starka kemikalier.

Parelle bareMinerals ready

Parelle bareMineral Ready

bareMinerals Ready Eyeshadow

I ögonskuggorna hittar du bareMinerals egna SeaNutritive Mineral Complex kombinerat med kraftfulla antioxidanter som innehåller åldersförebyggande och vårdande egenskaper. Kallpressad gurkörtsolja tillför och binder fukt i huden, koffein skänker en dränerande effekt och motverkar svullnader tillsammans med gurka som verkar lugnande och avsvällande på den känsliga huden runt ögonen.

De pigmentrika ögonskuggorna levereras i en förpackning om 2 eller 4 kompletterande och livfulla, harmoniska färger. Den mjuka och silkeslena texturen gör dem enkla att applicera och fungerar utmärkt att kombinera tillsammans med andra skuggor ur deras sortiment.

bareMinerals Ready Blush

I deras nya rouge hittar du bareMinerals egna SeaNutritive Mineral Complex kombinerat med kraftfulla antioxidanter som innehåller åldersförebyggande och vårdande egenskaper. Kallpressad druvkärnolja ger din hud rikt med mineraler och vitaminer, kameliaolja verkar lugnande och vårdande på din hud tillsammans med kalcium ketogluconat som ökar hudens fasthet och har en mjukgörande inverkan på huden.

Den pigmentrika blushen finns i 6 levande och vackra färger som ger din hud en varaktig lyster. Den mjuka och silkeslena texturen gör den enkel att applicera, ger dig en naturlig look och formeln fungerar utmärkt att kombinera tillsammans med färger för att uppnå den nyans som du vill ha.

bareMinerals Ready SPF15 Touch Up Veil

I detta fixerande puder hittar du bareMinerals egna SeaNutritive Mineral Complex kombinerat med kraftfulla antioxidanter som innehåller åldersförebyggande och vårdande egenskaper. Kallpressad druvkärnolja ger din hud rikt med mineraler och vitaminer, ylang ylang-olja reducerar talgproduktionen och motverkar blanka partier samtidigt som SPF 15 skyddar din hud mot skadliga UVA och UVB-strålar.

Detta närande puder i två olika nyanser jämnar ut och återupplivar din hud, minskar glans och ger dig en perfekt finish utan att torka ut huden. Den är lätt och smidig att bära med sig för att snabbt bättra på finishen vid behov under dagen.

bareMinerals Ready Bronzer

I denna bronzer hittar du bareMinerals egna SeaNutritive Mineral Complex kombinerat med kraftfulla antioxidanter som innehåller åldersförebyggande och vårdande egenskaper. Kallpressad druvkärnolja ger din hud rikt med mineraler och vitaminer, morotsolja hjälper till att reparera UV-relaterade skador samtidigt som kalcium ketogluconat verkar fuktgivande och uppstramande.

Bronzern finns i tre varma och inbjudande färger som ger dig en naturligt solkysst look med ett hållbart resultat. Den silkeslena formulan är lätt att applicera och ger dig en fastare hud med fin lyster och jämt resultat.

Parelle bareMinerals Ready

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *