Parelle-bloggen

August 22nd, 2012 by Parelle

TREND/ BB Cream är här för att stanna!

New-BB-Creams-available-in-Canada

Vid det här laget har många redan hört talas om BB Cream. Men vad är egentligen denna magiska produkt som alla pratar om? Det första steget till ett klart och fräscht och vackert utseende. För den morgonpigga som har massor av tid innehåller morgonrutinen primer, concealer, SPF, foundation, fixerande puder… Puh! Lyckligtvis finns det nu ett enkelt sätt att förvandla dessa fem steg till en. Just det, BB Cream!

BB Cream är en kosmetisk produkt som för närvarande är en av Asiens hetaste produkter. Nu har den äntligen sökt sig till den västerländska marknaden, och det ser redan ut som om den är här för att stanna. Hittills har den sannerligen tagit oss med storm!

Det speciella med BB Cream är att de ska uppfylla fem behov på samma gång: jämna ut din hudton, återfukta, korrigera mindre skönhetsfel, ge en förbättrad lyster samt skydda huden mot solens skadliga bieffekter. Kortfattat kan man säga att en BB Cream är som en dagkräm med solskydd, concealer och primer. Applicera ett lager på ansiktet, och du är redo att gå!

Denna smarta allt-i-ett produkt fungerar som en färgande dagkräm, som tillför din hud rikligt med fukt och innehåller hög solskyddsfaktor. Många av dem har en krämig, fin formula och är därför väldigt behagliga mot huden. Produkten är anpassad för att passa alla hudtyper och är riktade till dem som med känslig och akne-benägen hud.

BB Cream sägs ge en mycket naturlig look, med en perfekt täckning tack vare den lätta formulan som inte täpper till porerna. Cremen döljer alla typer av pigmentering, missfärgning, akne och andra skador på din hud, samtidigt som den innehåller läkande egenskaper som mjuknar, utjämnar och förfinar huden. Den uppmuntrar också hudens förnyelse för att skapa och upprätthålla en ungdomlig hud. Sist men inte minst innehåller även de flesta UV-skydd och effektiva anti-age-egenskaper. Visst låter det för bra för att vara sant?

Så nästa gång du ska unna dig en skönhetsprodukt så rekommenderar vi dig att pröva en BB Cream. Varför inte unna tid en idag?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *