Parelle-bloggen

September 17th, 2012 by Parelle

TREND/ Höstens 5 största trender!

sminktrender-hösten-2012-trendsmink-2012
Den här veckan är det höstvecka på bloggen och vi på Parelle kartlägger de hetaste trenderna den här hösten. Under veckan kommer vi bjuda på en hel del smaskiga inlägg om allt från de trendigaste sminkningarna till sista minuten-tips och inspirerande intervjuer. Vi börjar redan idag med att redogöra höstens 5 största trender!
smink, trend, höst, 2012, parelle, ögonskugga, ögon, makeup

Färgsprakande ögon

I höst får ögonlocken gärna spraka i regnbågens alla färger. Oavsett om du använder en färg, eller mixar och matchar, så kan det inte gå fel. Se dina ögon som en canvasduk och skapa dina egna konstverk.

smink, trend, höst, 2012, parelle, rouge, kinder, makeup

Blossande kinder

I höst ska kinderna ha en naturlig lyster och gärna ge intrycket av att ut du precis gått en lång och stärkande promenad, eller tagit en tur i skidbacken. Gå loss på rosfärgade rouge och skugga så det står härliga till!

smink, trend, höst, 2012, parelle, eyeliner, kajal , ögon, makeup

Dramatiska ögon

Grafiska kattliknande ögon och fantasifulla kajalkonster är hett i höst. Den här säsongen är det dags att bemästra den flytande eyelinern och skapa en dramatisk och intensiv blick. Den klassiska, tjocka vingen fungerar utmärkt, men känner du dig äventyrlig är det bara att pensla på.

smink, trend, höst, 2012, parelle, hår, lugg, makeup

Jämntjocka luggen

Vi har redan sett den på Loreen, och i höst är den tjocka, jämna luggen hetare än någonsin. Oavsett om du har en kort frisyr eller långa svallande lockar så är luggen ett utmärkt klipp för dig som längtar efter lite förändring. Och om du inte riktigt är redo för ett stort klipp, eller vill pröva på den nya frisyren, finns det lösluggar att gå loss på.

smink, trend, höst, 2012, parelle, läppar, läppstift, makeup

Förföriska läppar

En klassiskt röd mun kan aldrig gå fel, men i höst är det extra trendigt med heta röda läppar. Gå lös på vinröda, plommonlila och bäriga nyanser som du matchar med ett i övrigt naket ansikte. Glöm skimrande och glänsande läppglans, nu är det matta, röda och lila färger som regerar!

Bilder lånade från www.damernasvarld.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *