Parelle-bloggen

September 24th, 2012 by Parelle

TREND/ Höstens varma dofter skriver en träig historia

prada-leau

Denna vecka är det dofttema i bloggen och vad kickar inte igång veckan bättre än en liten buffé uppdukat med höstliga doftfavoriter för både männ och kvinnor?

Höstparfymer kommer alltid med varma basnoter, fyllda med passion. I år går höstens dofter åt noterna av mörkt trä och tung mysk, med inslag av läder och cederträ. Det är nu vi lägger undan våra friska och krispiga citrustoner, för att ge plats för träiga historier och lite tyngre diton. Här kommer några av våra träiga doftfavoriter som gör sig extra bra den kommande hösten.

product1_74988_600x600

Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme för män är en nytappning av den numera klassiska Allure Homme Sport, lika atletisk som sin storebror men med en hel del mer pondus. Med doftnoter av salvia, mint, peppar, tonkaböna och sandelträ ger doften en superfräsch, men ändå aromatisk och träig känsla som gör sig perfekt i höstrusket.

CalvinKleinEncounterFragrance

 

En annan perfekt höstdoften för män är Calvin Klein Encounter, som lanserades i början av september. Denna träig historia är en ljuvlig blandning av mandarin, rom, kryddor, cognac, mysk och träslag. En mysig och varm pappa-doft med en ungdomlig touch som passar både äldre och yngre.

image_gallery

Prada L’Eau Ambrée en tidlös och kraftfull doft för den feminina kvinnan, en fin balansering av skönhet och begär. Med inslag av cederträ, rosor och sensuell amber kombinerar den diskret ljusa, sensuella och söta noter i moderna toner. Denna orientaliska och träiga doft passar perfekt året runt men gör sig till sin absoluta rätta tillsammans med en mjuk stickad tröja under höstens kyliga och färgsprakande dagar.

Generate

Diesel Loverdose är en kvinnlig och sensuell parfym som skänker dig en överdos av kärlek vid en enda dosering. Med sina spännande essenser av färsk mousserande mandarin, kryddiga vibrationer från stjärnanis och en trollbindande värme från vanilj, trä och amber lämnar den dig med en oemotståndlig och intensiv doft. Den tunga och varma Loverdose känns som ett självklart val i höst, och passar extra bra till dig som är djärv och vill förföra i höstmörkret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *