Parelle-bloggen

August 6th, 2012 by Parelle

TREND/ Kika på Clarins nya höstkollektion Ombre Minerale Makeup!

Clarins_Fall_höst_trend_parelle_Makeup_2012

Nu när höstens kyla och mörker smyger sig på så måste vi på Parelle erkänna att vi faktiskt ser fram emot denna nya årstid. Sommaren i all ära, men nu väntar andra härliga tider. Vi kan äntligen krypa upp i soffan med en kopp te och en god bok och damma av våra favoritkängor, men framförallt bada i nya sminkkollektioner, av sprakande nyanser och fräsande pigment, för lockande för att lyckas låta bli att smaka på.

En av de kommande höstkollektioner som vi ser fram emot är Clarins nya Ombre Minerale Makeup-kollektion. Den nya kollektionen är en samling välgörande ingredienser såsom mineraler, som ska definera dina ansiktsdrag och bibehålla en hög dos av naturlighet. Produkterna ger ett mousserande resultat och består av intensiva och färgsprakande nyanser, som ger dig ett naturligt kvinnligt utseende och som låter dig enkelt trolla fram den look som du önskar att bära i höst.

Clarins Ombre Minerale Ögonskugga

Mineral-makeup har vuxit i popularitet sedan den första dagen då de entrade makeup-scenen, väl kända för dina välgörande egenskaper som gör sminkningen till ren glädje. Varumärkets Ombre Minerale ögonskugga har en formel som lätt smälter på huden för att leverera en lätt, vacker färg med hållbart resultat. Med 16 färgalternativ i både skimrande och matta texturer, kan du enkelt anpassa dem efter din stil.

Clarins_Fall_höst_trend_parelle_Makeup_2012_ögonskugga
Clarins_Fall_höst_trend_parelle_Makeup_2012_ögonskugga

Clarins Ombre Minerale Face Palette

En felfri hud är ett måste om man siktar mot perfektion, så ge din hud en boost av ljusstyrka med Clarins nya smickrande Face Palette. Det ultrafina pulvret i en härlig mix av rosa kommer att ge dig ett matt men glödande utseende utan ansträngning, du ser och känner dig underbart vacker på ett ögonblick.

Clarins_Fall_höst_trend_parelle_Makeup_2012_face_palette

Clarins 3 Dot Liquid Liner

Clarins har precis gjort sin eyeliner ännu hetare, genom att skapa en innovativ penselpenna som delas in i tre. Du kan enkelt experimentera fram nya sätt att använda eyeliner på, alternativen är många. Så ge den ett försök och våga pröva på att applicera din eyeliner på ett nytt sätt varje gång du går ut.

Clarins Instant Definition mascara

Väl definierade ögonfransar kan omedelbart omvandla ditt utseende till perfektion, och Clarins har kanaliserat sin energi för att skapa en dubbelt funktionerande mascara. Den förstärker skönheten i alla typer av ögonfransar, från långa till korta, vilket ger den perfekta dosen av intensiv färg med varje drag. Det bästa är att den kommer i en intensiv plommonlila nyans, som ger dig en blick som får varje hjärta att smälta.

Clarins_Fall_höst_trend_parelle_Makeup_2012_mascara_eye_liner

Clarins Rouge Prodige Läppstift

Få oemotståndligt kyssvänliga läppar i en förförisk ton, med Clarins nya fuktgivande läppstift som ger dig en intensiv färg som varar. Läppstiftets formel smälter på läpparna för att ge dig ett jämnt och enhetligt resultat av färg och glans med varje applicering. Läppstiftet finns i fyra förföriska och varma nyanser.

Clarins_Fall_höst_trend_parelle_Makeup_2012_läppstift

 

Bilderna är lånade från Nordstrom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *