Parelle-bloggen

August 23rd, 2012 by Parelle

TREND/ Lancôme hyllar livet med sin nya doft La vie est belle!

BOOTS_LVEB_HOMEPAGE_BANNER_9094_110636

Igår var det dags för Lancômes nya doft La vie est belle att träda in på marknaden. Bakom doften står tre av världens främsta parfymtillverkare, som tillsammans arbetat i över tre år för att ta fram denna livsbejakande doft. En doft fylld av omtanke och själ, som ska locka fram ljus, lycka och frihet hos varje kvinna.Likt det franska uttrycket La vie est belle är doften en livsfilosofi och en hyllning till livet. Det handlar om friheten att följa sitt hjärta och den universala rättigheten att finna lyckan. Med toppnoter av vanilj, tonkaböna och päron öppnar doften med en aptitretande första njutning. Arabisk jasmin lyfter doften till nya höjder, tillsammans med tunisisk apelsinblomma som lyser upp doftens hjärta. Upplevelsen landar i basnoter av underbar patschuli som ger doften ett välbalanserat och hållbart djup. La vie est belle är mer än bara en doft, en flaska och en dröm – det är en övertygelse.

Lancôme vill väcka vår inställning till världen omkring oss, och de värderingar som är viktiga för oss. De har länge hyllat denna övertygelse och vill sin nya fantastiska doft dela den med hela världens kvinnor. En doft som skänker glädje, skratt och frihet. En doft som gör livet vackrare. La vie est belle är ett sökande, en resa och en symbol för beslutsamma kvinnor som vet vad de vill och är på jakt efter lyckan. Vi söker alla efter vår egen lycka och skapar den på vårt eget vis.

Lancome-La-Vie-Est-Belle-2463

La vie est belle från Lancôme lanserades igår, den 22 augusti och kommer i en elegant, feminin design som vi på Parelle gärna lägger vantarna på.

Just nu får du en necessär med hudvård värd 940 kr när du handlar valfria varor från LANCÔME för 750 kr i någon av våra butiker. Gäller så långt lagret räcker. Välkommen in!

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *