Parelle-bloggen

July 19th, 2012 by Parelle

TREND/ Parelles sommarfavoriter i dofthyllan!

parfymer_tjejer_sommar_doft_parelle

Idag bjuder vi på några av våra doftfavoriter, för både män och kvinnor, som känns extra härliga den här tiden på året. Vad använder du för doft denna sommaren?

Parisienne by Yves Saint Laurent

YSL Parisienne EdP berättar en historia om ett vackert minne från unga spännande dagar, en omfamnings värme, passionen i en kyss, en kärlekshistoria. En diamantformad flaska som symboliserar en bukett med vackra och väldoftande blommor och en påminnelse om evig kärlek till den kvinna som förälskat sig och lämnat en del av sitt hjärta och sin själ i staden Paris, kärlekens stad. Söta och varma noter av tranbär, björnbär och vanilj har blandats med en frisk och elegant doft från rosor, pion och viol. YSL Parisienne EdP är en doft för dig som är kvinnlig, elegant och vill ha en lätt och frisk doft som påminner om vackra sommardagar och om kärlek.

Flora Collection Magnolia by Gucci

Gucci Flora Garden Collection EdT som introducerades maj 2012 representerar tre blommiga dofter, en av dessa är Flora Coll Magnolia EdT som är en av de viktiga blommor som ingick i designen av Flora scarfen. Glamorous Magnolia EdT är en hyllning till blomman Magnolia och namnet Glamouros understrycker de glamourösa och chica egenskaperna i denna doft. Flora Coll Magnolia EdT är en blommig och fräsch doft värdig en prinsessa. En mjuk, rosig och frisk doft passande för dig som älskar glamour och tar dig fram omgiven av en lyxig och karismatisk aura. Gucci Flora Coll Magnolia inleder sin chica, lockande och friska doft med gröna blad, freesia och citrus zest. Det blommiga hjärtat bestående av magnolia och pion förför dig som en smekande beröring. Doften lämnar dig berusad och förälskad med varma, förförande och klassiska basnoter från mysk, sandelträ och varm choklad. Flora Coll Magnolia EdT är skapad för att förföra och omfamna den glamourösa Gucci Donnan som lockar sin publik med en sensuell smekning.
Alla dofter i Flora-kollektionen är utmärkta sommardofter!

Versense by Versace

Versace Versense EdT är en modern, grönskande doft med arom av vackra och sällsynta blommor i symbios med friska element hämtade från medelhavetet. Med en sval, frisk vårkänsla, sin fräschör och starka energi blir denna doft från Versace den ultimata representanten för dig, den starka, feminina och stilfulla kvinnan. Versace Versense ljuvliga doft skänker ett böljande skimmer som klär in dig likt en slöja av mjukaste silke. Varm bergamott, syrlig citrus och milda kaktusfikon, ett hjärta av frisk, blommig strandlilja, jasmin och kryddig kardemumma sveps runt dig tillsammans med en djupare värme och distinkt karaktär genom sandelträ, cederträ, olivträ och mysk. Vårlika Versense är fräsch och mild men har karaktär, och doften sätter tydligt sin signatur, både till sitt yttre och inre. Doften är förpackad i gröna, mjuka toner, blandat med stilrent och subtilt silver. Versace Versense passar dag som natt, på jobbet eller på daten, för dig; den starka och lugna Versace-kvinnan med stil, klass och en känsla för smakfull lyx och glamour.

parfymer copy

Sport Homme by Dior

En väg. En man. En bil. En doft. Dior för män firar modet, djärvheten och intensiteten i en av världens mest spännande sport. Spänningen och farten av bilar och racing resulterade i denna fräscha, kryddig och träig doft för män. Doften väcker kraft och vitalitet med toppnoten av av citron och cederträ för att öppna upp med ett energigivande hjärta av ingefära och iris och landar i en varm träig bas. Denna maskulin och kraftfulla doft passar för dig som njuter av dagen, drivs av spontaniteten och söker en elegant med fräsch och moderns somrig doft.

Sport by Hugo Boss

Mannen som använder Bottled Sport är framgångsrik, tävlingsinriktad och ambitiös. För honom är framgång något som uppnås genom grundlig mental förberedelse. Sammansättning av medryckande toppnoter av citrus kombinerat med fräscha hjärtnoter och en bas av aromatiska och träiga noter är en energigivande doft som utgör den perfekta förberedelsen för kommande utmaningar. Rosépeppar skapar uthållighet och styrka som ligger i grunden för elegansen och pikanta och syrliga grapefruktnoter gör sinnet klart och vidgar för att låta varma lavendel- och patchouli-ackord träda fram. Uthållighet, daglig träning och beslutsamhet förenas i denna härligt friska sommardoft.

L’homme Libre by YSL

Upplev den perfekta balansen mellan oraffinerat och dyrbart, ultra-maskulint och elegant med en touch av lyx. Detta är en somrig doft för den moderna och karismatiska mannen som gillar stadslivet och vill hylla frihetens kraft. Toppnoten öppnar upp med färska gröna blad som förstärks av kryddig muskotnöt och rosépeppar. Hjärtat av doften ger en ny fräschör av violbladackord, basilika och stjärnanis. Barnoten bestör av läderackord och vertiver som ger en sensuell och varm känsla.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *