Parelle-bloggen

September 7th, 2012 by Parelle

TREND/ Streetstyle från modeveckan!

streetstyle, modeveckan, trender, höst, parelle
Metros moderedaktör Petra Thungården låter ögonen stå i fokus genom att kombinera en mörk skugga med ljusa, neutrala läppar och lätt bakåtkammat hår. En look som funkar såväl en dag på jobbet som till höstens fester.
251060_980
Skådespelaren Cecilia Forss matchar mörka plommonröda läppar med lätt sotiga ögon. Genom att sätta upp håret i en slarvig knut får hon en sofistikerad, men elegant look, som funkar utmärkt till vardags. Mörka läppar är särskilt hett i höst, gå gärna i en lila eller plommonfärgad nyans.
Trend, streetstyle, modeveckan, makeup, parelle
Modellen Frida Gustavssons naturliga och sofistikerade look går i jordnära, höstiga toner. Bruna sotiga ögon matchas med ljusa roströda läppar och lockarna låter hon falla fritt.
Detta är en naturlig och sofistikerad look
Elles moderedaktör Emma Elwin har även hon valt jordnära bruna toner och matchar sina lätt sotiga ögon med naturliga läppar och ett fint naturligt hårsvall.
251840_980
Modellen Linda Söderström har snappat upp en av höstens största makeuptrender och ramar in sina blå ögon med en svart tjock eyeliner. Detta skapar en intensiv blick som får står i fokus när läpparna lämnas naturliga och nakna. En klassisk och förförisk look som aldrig kan gå fel i höst!
Alla bilder är lånade från http://carolinesmode.com/stockholmstreetstyle/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *