Parelle-bloggen

July 23rd, 2012 by Parelle

TREND/ Tjuvkika på Karl Lagerfelds samarbete med Shu Uemura!

sneak-peek-of-karl-lagerfelds-makeup-collection-for-shu-uemura-5

Förra veckan berättade vi om samarbetet mellan Karl Lagerfeld och kosmetikföretaget Shu Uemura, och äntligen har de släppt en liten ”sneak peak” på vad som komma skall!

Kollektionen kommer omfatta 17 produkter inklusive två ögonskuggspaletter, två paletter för ögon och kinder i röda nyanser som modegurun själv har plockat upp, två designer på lösögonfransar , en lila eyeliner, läppfärg i fyra nyanser, tre nagellack, Mon Shu-klistermärken för naglar, makeupverktyg, sminkborttagningsmedel, en bas samt en makeup-box.

 

sneak-peek-of-karl-lagerfelds-makeup-collection-for-shu-uemura-1
sneak-peek-of-karl-lagerfelds-makeup-collection-for-shu-uemura-2

Designen på förpackningen kommer i en metallic, svart och röd färgsättning och designern har beskrivit sin vision av samlingen som “perfekt, mystisk och modern skönhet”. Karl Lagerfeld har sagt att han “ville uppfinna sin personliga vision av en japansk manga”. Prisintervallet för kollektion börjar på $ 27 och går upp till över $ 350. Kollektionen kommer att lansera i USA i oktober som en julkollektion och nu är vi fått en närmare titt på den är vi på Parelle väldigt förväntansfulla.
sneak-peek-of-karl-lagerfelds-makeup-collection-for-shu-uemura-3sneak-peek-of-karl-lagerfelds-makeup-collection-for-shu-uemura-4sneak-peek-of-karl-lagerfelds-makeup-collection-for-shu-uemura-6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *