Parelle-bloggen

July 18th, 2012 by Parelle

TREND/ Tjuvkika på Lady Gaga’s nya doft Fame!

lady gaga fame parfym parelle

Den första kampanjbilder för Lady Gaga’s nya parfym Fame, som kommer ut på marknaden i september i år, har äntligen släppts! Lady Gagas kommande doft kommer att spegla sångerskans okonventionella smaker och anspela på den mörka sidan av berömmelsen.

Precis som etiketten lyder, är denna nyskapande doft den första svarta parfymen som vi någonsin sett på marknaden. Vätskan är svart som bläck och symboliserar själen hos en berömd stjärna. Men låt inte det avskräcka dig, parfymen blir osynlig direkt när den berör huden. Precis som ryktet själv säger: “It is black as the soul of fame, but invisible once Airborn.”

lady gaga parfym lansering parelle fame

Fame består av en ovanlig sammansättning som skiljer sig från de traditionella dofterna. Doften respekterar inte den vanliga pyramidformade kompositionen, ingredienserna har istället blandas för att beylsa olika aspekterna av varje doftande not samtidigt, utan hierarki.

Doften bygger på tre delar: det mörka ackordet, det sensuella ackordet och det lätta ackordet. Det mörka ackordet innehåller giftiga tårar av Belladonna-blommor och rökelse, som utvecklas till ett sinnligt och överdådigt hjärta av honungsdroppar, saffran och aprikos. En blommig slöja av Sambac-jasmin och tiger-orkidé förkroppsligar berömmelsens yttre ljus och skönhet.

lady gaga fame parfym parelle lansering

 

Doften finns som Eau de Parfume och kommer tyvärr endast säljas som kvinnlig doft. Flaskan är designad i samarbete med Nick Knight och reklamkampanjen är fotograferad av Steven Klein. Att doften blir lika populär som sångerskans debutalbum tvivlar vi inte på, men det återstår att se i September när det äntligen är dags för lansering. Och vi här på Parelle kan knappt vänta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *