Parelle-bloggen

July 20th, 2012 by Parelle

TREND/ Tre spaningar vecka 29!

Parelle har varit på trendspaning även den här veckan och hittat några smaskiga nyheter och trender inom skönhetsvärlden som vi är tvungna att dela med oss av! 

beauty-news-nicole-richie-to-launch-perfume-2

Dofta som Nicole

Nu är det dags för Nicole Richie att äntligen ta plats i dofthyllan då hon lanserar sin allra första doft i september i år. Doften kommer bära namnet Nicole by Nicole Richie och har inspirerats av de lagrade dofter hennes mamma Brenda Harvey bar när Nicole var ett barn. Doften kommer att bestå av en blandning olika dofter, inklusive björnbär, apelsin, sandelträ och papyrus och levererad i en elegant flaska som andas vintage och art-deco.

 

Blå Mascara trend 2012 Höst Parelle

Blå mascara

Ja, du läste rätt. Blå mascara är tillbaka! I höst ger vi gärna vår makeup en oväntad twist och investerar i en blå mascara, istället för den klassiskt svarta. Tack vare Stella McCartneys höst-och vintershow har den blå mascaran hittat tillbaka till modescenen. Men den här gången är det inte den marinblå färgen vi vill svepa in fransarna med, det är mycket ljusa och iögonfallande blå nyanser.

Det bästa sättet att bära upp den på är att applicera några lager av en klarblå mascara, på både övre och nedre fransarna, och sedan hålla resten av din makeup naken. För att tillföra en dos av dramatik till din kvällsmakeup kan du lägga en skimrande vit, beige, silvrig eller guldig ögonskugga på dina ögonlock. Det handlar om enkelhet och återhållsamhet, med en rolig och upplyftande dos av färg. Känner du inte för blått? Försök med smaragdgrön eller lila istället!

2567d4c84d8e6484_karl007

Karl Lagerfeld + Shu Uemura

Två av världens mest kända talanger inom mode och skönhet har tillkännagivit ett samarbete. Karl Lagerfeld och Shu Uemura kommer att föra sam

man sin innovation inom skönhet och lansera en exklusiv kosmetik-kollektion inför julen 2012. Detta unika samarbete är baserat på deras 20 års långa vänskap och den ömsesidig beundran de har sinsemellan.

De kommer tillsammans lansera en limiterad edition färger som ska symbolisera Karls kärlek till märket och dess produkter, som han alltid använder när han sketchar sina modeillustrationer. ”Det finns inget annat märke som erbjuder så fina och vackra färger” säger Karl Lagerfeld om Shu Uemura. Karl Lagerfelds visioner om mode och skönhet tillsammans med det japanska beautymärket Shu Uemura har lovat att ta fram en mirakelkollektion som kommer att finnas på mångas önskelistor i år.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *