Parelle-bloggen

September 24th, 2012 by Parelle

Vackra Amber Valetta för Biotherm

Vi vill göra er uppmärksamma på att den vackra och framgångsrika skådespelerskan och modellen Amber Valletta är ansiktet utåt för Biothermes nya serie Blue Therapy. Hon är själva definitionen av en stark kvinna som vågar uppnå sina mål och som brinner för det hon tror på.

stor

Biotherms forskare har följt och kartlagt resultaten av en ny teori om hudens åldrande som går under benämningen 20/80-effekten. Teorin har visat att så mycket som 80 procent av alla åldersförändringar orsakas av externa faktorer. UV-strålningen är den största boven och andra bidragande faktorer är stress, föroreningar och en vårdslös livsstil. Endast 20 procent av alla åldersförändringar i huden är kronologiskt och genetiskt betingade och därmed oundvikliga. Det betyder att de 80 procent som byggs upp över tiden och visar sig som ett lager av pigmentfläckar, fina linjer och rynkor kan bekämpas. Blue Therapy innehåller tre aktiva, naturliga ingredienser hämtade från tre olika marina miljöer.

packshot_with_background-1-1397920796

Huden består av 70 procent salthaltigt vatten och är på flera sätt mer besläktad med organismer som lever i vatten än t.ex. växter som lever på land. BIOTHERMs biologer har utforskat källor, sjöar och hav för att hitta akvatiska livsformer som är naturligt besläktade med huden. Efter långa och omfattande efterforskningar har valet fallit på tre olika livsformer som kan bidra till att minska tecken på åldersförändringar i huden.

Blue Therapy är en förnyande, uppstramande och stärkande hudvård mot ålderstecken, baserad på en kombination av tre unika, supereffektiva och aktiva akvatiska ingredienser.

Blue Therapy från Biotherm erbjuder en näringsrik och korrigerande hudvård mot ålderstecken för kvinnor över 35 år som vill ha en specifik och målinriktad ansiktsvård som förebygger och motverkar pigmentförändringar, rynkor och minskad fyllighet. Blue Therapy ökar hudens fasthet och minskar förekomsten av rynkor och pigmentfläckar. Huden återfuktas inifrån och ut och får genast förnyad lyster.

Pot 02
Blue Therapy är rena terapin för hud och själ och de fina konsistenserna som dränker huden i näring och omvårdnad sprider en underbar väldoft: Doften innehåller fräscha ozon- och havsnoter som möts med fina inslag av lotus och slutligen förenas med en bottennot av blommor och ett litet stänk mjuk mysk.
Serum Blue Power 01
Blue Therapy Serum är insvept i en Aqua-Tech-flaska som skiftar vackert i tre havsblå nyanser. Den silverfärgade toppen har en inbyggd pipette som ger en perfekt dossering. Blue Theraphy Cream kommer i en matchande glasburk med ett blankt lock i silver.
Kika in i våra butiker, där du just nu får du en gåva värd 612 kr, när du köper två valfria produkter från Biotherm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *