Parelle-bloggen

September 5th, 2012 by Parelle

VECKANS LOOK/ Vår härliga kollega Josefin pratar skönhet!

josefin

Josefin är en av våra härliga anställda på huvudkontoret och hon jobbar med PR och affärsutveckligen här hos oss. Josefin är alltid lika vacker när hon dyker upp på kontoret, så vi var bara tvungna att be henne dela med sig av sina bästa skönhetstips!

Vad är skönhet för dig?

Jag känner att jag får lov att leverera en klyscha, att inre skönhet reflekteras på utsidan. Jag tror på att man ska ta hand om sitt utseende för det är ett sätt att ta hand om sig själv. Dessutom går man lite rakare i ryggen och känner sig mer självsäker när man är “piffad”. Det är alltid bra att känna sig säker i sig själv och att vårda sin utsida kan bidra till detta. 

Vad gör du för att känna dig vacker?

Jag äter sunt (för det mesta). Ekologiskt i mesta möjliga mån, undviker raffinerat socker, vete och mjölkprodukter. Jag svär vid Nimues hudvård och följer rutiner med tvätt, ansiktsvatten, serum och fukt morgon och kväll. Sedan älskar jag rött läppstift, när jag har det känner jag mig som snyggast.
Annars färgar jag håret och klipper topparna var 6:e vecka.

Vilka skönhetsprodukter kan du inte leva utan?

Root lifter från Matrix Amplify-serie, Osis hårspray från Schwarzkopf, YSL ljusrosa krämrouge, Mineral Veil från Bare Minerals, Bobby Brown Creamy Concealer kit, Lancome L’Extrême mascara, rött läppstift (favorit från Clinique).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *