Parelle-bloggen

September 19th, 2012 by Parelle

VECKANS VARUMÄRKE/ Balmain återuppväcker den eftertraktade doften Ivoire – i en ny tappning!

ivoire_balmain_ny_parfym_doft_trend_parelle

Äntligen är den här igen, i en sexigare, mer självsäker och kaxigare tappning! Balmain har återuppväckt den sovande skönheten Ivoire – en av åttiotalets mest eftertraktade parfymer.

Det var den sista doften från varumärket som lanserades av Pierre Balmain själv. Ivoire tillägnade han till en parisisk skönhet, iklädd en elfenbensfärgad sidenklänning. Den ursprungliga doften har en mycket stark personlighet, en stark aldehyd med fruktiga aromer. Den nya lanseringen av Ivoire har givit doften en modernare twist, men med samma bekanta intryck. Den kan beskrivas som en grön blommig chypre, en högtidlig och okontrollerbar doft som hyllar den självständiga kvinnan.

ivoire_balmain_ny_doft_2012_parelle

 

Denna sexigt eleganta och sensuella nytappning öppnar upp med toppnoterna av apelsin, mandarin och violblad, för att sedan välkomna ett hjärta av jasmin, ros, galbanum, ylang och peppar som slutligen i en bas av patchouli, vetiver, cederträ och vanilj. Denna härliga doft är en perfekt höstdoft, och lanseras nu i september. Vi på Parelle är glada över att hitta Ivoire i parfymhyllan igen, och särskilt i denna nya spännande tappning.

balmain_trend_parfym_ivoire_ny_2012_parelle

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *