Parelle-bloggen

October 1st, 2012 by Parelle

VECKANS VARUMÄRKE/ Decléor räddar din glåmiga och livlösa hy i höst!

296474.500x0

Nu när det är höst och kyla i luften, är det viktigt att ta extra hand om sin hud. Fet hud blir generellt en aningen torrare nu när kylan slår in, med detta beror självklart på vad du har för hudtyp. Oftast hjälper det att smörja in sig med lite fetare krämer, speciellt under natten. Om du inte gillar känslan och konsistensen som en rik kräm ger, kan ett fuktgivande serum vara ett bra alternativ. Efter sommaren, när solbrännan sakta försvinner, är det också en god idé att tillföra extra c-vitamin till hyn, för att behålla en fräsch och frisk lyster. Områden som är mest utsatta, är händer och läppar. Försök att alltid ha en handkräm och ett bra återfuktande läppbalsam i väskan!

En hudvårdsserie som är en favorit hos oss på Parelle är Aroma Cleanse från Decléor. Den ger liv till glåmig och livlös hud, och passar perfekt som en grundläggande rengöring i varje skönhetsritual. Har du en perfekt rengjord hud som bas behåller du hudens ungdomlighet lite längre, och huden bygger upp större motståndskraft mot yttre påfrestningar.

QVC-CLEANSER-NEW

Aroma Cleanse från Decléor består av nio rengöringsprodukter som passar alla kvinnor, åldrar och hudtyper och som effektivt avlägsnar makeup och orenheter. Produkterna innehåller växtessenser, särskilt anpassade efter varje hudtyp.

De 100 procent naturliga och oerhört koncentrerade, aktiva ingredienserna behandlar din på djupet. Essenserna från rosenblad har lugnande verkan på känslig hud medan essenser från Ylang Ylang-trädet balanserar talgproduktionen och motverkar fet hud.

Om du önskar extra återfuktning har Decléor en 10-dagarskur ”10 Day Energising Vitamin Cure” som kickar igång huden och ger fantastisk lyster redan efter första appliceringen. Pröva gärna den!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *