Parelle-bloggen

October 15th, 2012 by Parelle

VECKANS VARUMÄRKE/ Nyhet från Dermalogica – en primer för perfekt hud!

P_DermalogicaCompI torsdags lanseras Dermalogicas Skin Perfect Primer SPF30, en produkt som med sina tre egenskaper ger dig en perfekt hud.

Din hud utsätts dagligen för inre och yttre påfrestningar som leder till förtida hudåldrande. Dessa faktorer kan visa sig i form av förlorad spänst, ojämn pigmentering och fina linjer. Nu har dermalogica tagit fram en produkt, SkinPerfect Primer SPF30, som förenar den avancerade tekniken bakom AGE smart-system. Denna primer ger dig en perfekt hudyta samtidigt som den låter din makeup sitta bättre och hålla längre.

SkinPerfect Primer innehåller avancerade ingredienser som motverkar fina linjer och rynkor. Det skyddar mot fria radikaler och innehåller vävnadsnedbrytande enzymer. Primern innehåller också silikoner som hjälper till att jämna ut huden och ge den en sammetslen yta. Pärlpuder och naturliga mineralfäger verkar pigmenthämmande och ger en diskret lyster samtidigt som det modernt fysikaliska solskyddet ger huden ett bredspektrigt UVA- och UVB-skydd.

Kommentarer

2 Svar till “VECKANS VARUMÄRKE/ Nyhet från Dermalogica – en primer för perfekt hud!”
  1. Finns det en primer som är anpassad till fet hy, som gör att huden blir matt och att sminket håller hela dagen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *