Parelle-bloggen

March 20th, 2013 by Parelle

Vinn Prada Infusion d´Iris!

Hej på er!

Denna vecka är det dags för Daisy Beautys parfymbloggerska Julia Forsberg att tipsa om sina favoriter på Parelle.se i vårt nya inslag “Sköna intervjuer”

Du har nu chansen att vinna hennes favoritparfym Prada Infusion d´Iris EdP!

Vinn parfym

 

Så här enkelt är det att vara med:

Kommentera det här inlägget genom att välja ut dina topp tre favoritprodukter från Parelle.se och berätta lite kort om varför du valde just dessa.

Vinnaren dras den 27 mars och vi annonserar den lyckliga Prada-ägaren under dagen den 27:e via bloggen och Facebook.

Lycka till!

Kommentarer

29 Svar till “Vinn Prada Infusion d´Iris!”
 1. Heidi Nystrand says

  Beauty flash balm från Clarins, räddaren i nöden när morgonfejset behöver väckas!
  YSL’s Touche eclat: döljer och lyfter!
  YSL’s Mascara volume, färg med ett svep!

 2. 1) Dermalogica Skin Perfect Primer SPF30 är en vardagslyx jag inte kan vara utan. Går så lätt in i huden, passar min känsliga hy utmärkt och utgör ett perfekt underlag.
  2) Max Factor 2000 Calorie Waterproof Mascara kan jag verkligen lita på i vått och torrt! (Och den är inte svår att tvätta bort, vilket annars kan vara ett problem med vatenfasta mascaror.)
  3) ACQUA di GIOIA Lait pour le corp Body Lotion. Doften upptäckte jag i somras, och ibland känns parfym lite tungt på sommaren – då är en parfymerad bodylotion perfekt. Denna doftar alldeles ljuvligt.

 3. Mina topp tre favoritprodukter från Parelle:

  3) Lancôme Hypnôse Mascara: världens – VÄRLDENS – bästa mascara som jag alltid håller fast vid oavsett hur det övriga innahållet i sminkväskan skiftar. Klumpar inte, ger långa och fylliga fransar, är lätt att applicera och kan lätt anpassas till både vardagens och festens make up. http://www.parelle.se/sv/product/40468/hypnose-mascara

  2) Essie Help Me Grow Base Coat: på grund av mina extremt sköra naglar är varje dag i vinterkylan en kamp, men det här baslacket ger ett perfekt skydd och hindrar att de skivar sig och blir fula. Funkar lika bra ensamt som med ett färgglatt lack ovanpå. http://www.parelle.se/sv/product/41482/help-me-grow-base-coat

  1) Elisabeth Arden Eight Hour Lip Protectant Stick: drottningen av läppbalsam som är sjukt beroendeframkallande en fröjd att använda varje gång. I motsats till andra lypsyl kräver det dock inte konstant applicering för att inte läpparna skall torka ut – en påstrykning gör läpparna mjuka i flera timmar. Luktar dessutom somrigt och fräscht. http://www.parelle.se/sv/product/41331/eight-hour-lip-protectant-stick-spf-15

  Tack för mig! (och för en sjukt bra blogg och sajt)
  xxxxxxxx

 4. Susanna Holappa says

  Lancome “Blush in love”, Clarins “New Double serum”,Justin Bieber “Girlfriend ” För dom vackra flaskorna och har helt slut på all dofta gott hemma. Vill ju inte lukta som en pizza bagare jämt för älsklingen ;)

 5. Anni Luo says

  1. Essie nagellack – jag älskar nagellack och känner mig gladare när jag använder. Essie har ett stort utbud av fina färger, speciellt i blå och lila nyanser tycker jag är fina. Lilacism är favoriten just nu.
  http://www.parelle.se/sv/product/41518/essie-nailpolish

  2.CLARINS PAMPERING FAVOURITES GIFTSET – Jag gillar när man kan köpa en kit med olika produkter istället för enskilda. Man kan prova på flera olika produkter oftast i mindre storlekar. Clarins är ett märke som jag tycker om och har många hudvårdsprodukter som är vända mot yngre tjejer.
  http://www.parelle.se/sv/product/46449/pampering-favourites-giftset

  3.ESCADA ROCKIN´ RIO – Escada är mitt favorit parfymmärke. Jag gillar söta dofter och Rockin Rio är perfekt för sommaren som jag hoppas kommer snart.
  http://www.parelle.se/sv/product/46286/rockin-rio-edt

 6. Emma Engdahl says

  Mina absoluta favorit produkter från parelle måste nog vara lancomes hypnose star mascara, aldrig tidigare varit med om att få så långa och välseparerade fransar som har den där perfekta böjen hela dagen! Sen älskar jag min dagkräm från clarins, hydra-matte lotion. Den gör huden super len och mattar ner perfekt! Sen måste jag nog säga bareMinerals mineral veil, finns inget bättre att ha över sin foundation och denna ger ett naturligt fint resultat!

 7. Emelie Petersson says

  Mina skönhets favoriter från eran fantastiska hem sida är :
  1. Gucci guilty black – mina absoluta favorit parfym, så mystisk men ändå mjuk , jag tycker att den passar utmärkt till både vardags och fest
  2. BAREMINERALS mineral foundation – Älskar den här foundatinen, dels är den smidig och går fort att applicera och även denna passar till både vardags och fest
  3. TOO FACED PRIMED & PORELESS TRANSLUCENT – Bästa primern som får makeupen att sitta på plats och se fräsh ut hela dagen :)

 8. Emma Engdahl says

  Mina absoluta favorit produkter från parelle måste nog vara Lancomes hypnose star mascara, aldrig tidigare varit med om att få så långa och välseparerade fransar som har den där perfekta böjen hela dagen! Sen älskar jag min dagkräm från Clarins, hydra-matte lotion. Den gör huden super len och mattar ner perfekt. Sen sist men inte minst måste jag nog välja bareMinerals mineral veil, finns ingen bättre produkt jag prövat på marknaden som har samma kvalité som denna, helt oslagbar att ha över foundation till både vardags och fest. Dessa produkter kommer aldrig lämna min sminkväska!

 9. Presty Merna Mathew says

  My favorites are
  Black XS from Paco Rabanne for women, its so apt for me, since i am in love with the seductive part of fragrance and the blend of cocoa and vanilla with fruity touch is uber sensual.More of a hot, daring sexy touch.
  Gucci flora version- it smells so young and sweet more of girlish spring and summer combo, just so irrestiable
  and recently i bought Elizabeth Arden green tea, more fresh spritz, a feeling of escapade rushes to my mind, energizing cool earthly fragrance..

 10. Mina absoluta toppfavoriter:

  1. Lancomes nagellack från Vernisin Love Spring Collection i färgen Rose Macaron eftersom den ger ordentlig vårkänsla i snöyran och får den mörkaste outfit att bli färggladare.

  2. Biotherms Lait Corporel. Så många gånger jag har bytt lotion för att alltid gå tillbaka till denna favorit. Fräsch doft och lätt konstistens. Underbar!

  3. Marc Jacobs parfym Daisy EDT. Sofistikerad, lätt doft som funkar både till jobb och fest. Och den fina flaskan får gärna stå framme i mitt badrum och göra det lite vackrare. :-)

 11. Marita Nilsson says

  Gucci Eau de Parfym II doftar fantastiskt gott både till vardag och fest
  Elisabeth Arden double ? maximum volyme mascara är oersättlig och kommer aldrig att ersättas
  YSL Touche Éclat är väldigt bra concealer att jobba med och döljer allt jag vill!

 12. Lotta Lind says

  De jag använder och har valt är:
  1 Elisabeth Arden, Green Tea Scent Spray.
  2 Green Tea Refreshing,
  3 Max Factor maskar :)

 13. Helene Johansson says

  Dessa produkter kan jag inte vara utan:

  Clarins eyebrow pencil: “Jag kan ju inte gå ut utan ögonbryn”

  Kanebo Mascara 38: Den enda jag kan vara snygg i på stranden eller badhuset! Dessutom lätt att tvätta bort :)

  Puma Shower gel: finns i flera dofter. Vardagslyx till ett vettigt pris!

 14. Mirjam says

  Jag älskar YSL vernis a levres, florabotanica och kanebos 38 grader mascara!

 15. Oh, jag vill vara med!

  1. Marc Jacobs Daisy edT – En av mina absoluta favoriter, använts som kvällsparfym sedan den släpptes för en hel del år sedan.
  2. OPI-nagellacken – Jag är en lackgalning. Övrig motivering överflödig – OPI är bäst.
  3. Too Faced Anti Crease Shadow Insurance Primer – Den bästa primern som jag någonsin testat.

 16. Loredana Nuta says

  Kanebo 38(mascara),Elisabeth Arden Green tee body creme.Super produkter.
  Body creme är superb,huden blir mjuk och doftar gott.
  En bättre mascara finns det inte,jag har provat många,men Kanebo 38 är bästa för mig.

 17. Eva Rudbratt says

  Clarins peeling, läppstift från Chanel, nagellack från OPI. Clarins blev jag förtjust efter en hudrengöring med Clarins produkter hos Parelle i Linköping.

 18. Marie Engman Stitou says

  Parelle har allt jag behöver: Enkelt att beställa och fördelaktiga priser.
  1: Jag älskar Lancomes hypnose star mascara
  2: Clarins, hydra-matte lotion på dagen
  3: Clarins “New Double serum måste bara vara under dagkrämen

 19. Yasmin Stitou says

  Underbara Parelle Cosmetics, ni har allt för mig!

  1.Sensai, Kanebo mascara 38 grader, hållbar i ur och skur.
  2 EDP Balenciaga, helt underbar.
  3.Essie collection, love it.

 20. Maj-Lis Engman says

  Super att vara gå in på webben och beställa dessa bra produkter!
  1: Älskar Lancomes alla dofter, EDF,EDT det är bara att välja, jag väljer ny varje årstid!
  2: Sensai mascaran 38 grader, suuper!
  3: Natural Eye Palette, Too Faced

 21. Tre favoriter:
  1) För en bra start på morgonen: Clarins Daily Energizer gelrengöring till ansiktet, gör att man vaknar till och känner sig fräsch.

  2) Innan jobbet: en dos av läppstiftet Rouge Pur Couture från YSL, nummer 17 som är en hallonrosa färg. Lite på läpparna och även lite på kinderna av denna piggar upp.

  3) Från jobbet, vidare till restaurangbesök med maken: Parfymen Bvlgari Mon Jasmin Noir som är fräsch och sensuell samtidigt. En ny doft på kvällen gör att jag känner mig pånyttfödd efter dagens arbete!

 22. Amanda says

  Lancome Teint Miracle Foundation – För att den ger lyster och jämnar ut min hudton fint.
  Too faced shadow insurance – Bra primer som får ögonskuggorna att sitta hela dagen och som ger färgerna en chans att verkligen få synas.
  Md. Formulations facial cleanser – Den enda rengöringen som gör vad den utger sig att göra.

  :) Nu är det bara att hålla alla tummar och tår!

 23. 1. Sensai Kanebo Mascara 38 : Fixar fina å hållbara fransar hela dagen

  2. Nagellecken från OPI -coola färger som gör mej glaaa’ -bara ÄLSKAR dessa

  3. Bareminerals mineralfondation-enkelt snabbt & alldeles LJUVLIGT att bära …

 24. Elisabeth Åkerlund says

  Mina Parellefavoriter – utan inbördes ordning:

  * Flash by Jimmy Choo
  * Sensai/Kanebo Cellular Performance Brightening Make-Up Base
  * Sensai/Kanebo Lip Base

  = livselixir :)

 25. Anette says

  Infusion Iris ÄR min favorit, förförs av mig själv i den.
  Clarins ansikts krämer kan inte välja en, blir vacker ändå n i själen av dom
  Dior s mascara, vattenfast och bäst

 26. Magdalena Fraczek says

  Hej!
  Mina favoriter: Lancôme Doll Eyes mascara-använder samma märket i minst 15 år; den är bara så bra, lätt att applicera, ger långa fina ögonfransar o är lätta att ta bort.
  Biothermes Lait Corporel – kanon lotion för mig som behöver “lätt” konsistens, inga klibbiga känslor!
  Chanel Mademoiselle edp – underbar, tidlös :) Kan inte leva utan dofter :)

  Håller tummarna då FYLLER ÅR DEN 27 :)))

  Kram, Magdalena

 27. 1. YSL Saharienne- älskar denna parfym på sommaren den är väldig unik, fräsch och doftar citroner
  2. YSL rouge volupte- en av mina favoriter. Formulan på läppstiftet är väldigt krämig och den stannar på läpparna hela dagen. Förpackningen är hur fin som helst, man kan inte motstå från att bli kär :)
  3. L’occitane Lavende handkräm- förpackningen är väldigt söt och franskt. Handkrämen doftar så gott och händerna blir otroligt mjuka. Jag luktar alltid på mina händer efter appliceringen :) xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *